IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
1.000 , 00 kr.
1.250 , 00 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 04/06/2020
ZOOM - Bog, i-bog, lærerabonnement

ZOOM - Bog, i-bog, lærerabonnement

ZOOM er et visuelt og komplet materiale, der i 10 kapitler kommer hele vejen rundt om sprogtilegnelses-disciplinerne og de grundlæggende færdigheder og blandt andet indeholder:

- Masser af spændende opgaver, der lægger op til par-arbejde med fokus på mundtlighed
- Kort roman “Kæreste - nej tak” med tilhørende opgaver.
- Indtalte dialoger fra filmene, lytteopgaver, den indtalte roman samt opgaver til romanen.
- 10 korte film

ZOOM tager højde for den udfordring, lærerne står over for med løbende optag og heterogene klasser. Med Zoom kan der laves differentieret undervisning med ét grundbogsmateriale. Hvert kapitel har sin dobbeltgænger på et højere niveau, og kursister med forskellig progression kan derfor tilgodeses på samme tid.

ZOOM kan bruges på tre forskellige måder alt efter klassesammensætningen:

- Homogene hold: Progressivt fra start til slut på det basale niveau og derefter det højere niveau.
- Heterogene hold: Differentieret, så alle gennemgår det basale, mens der kan suppleres med sværere opgaver til hurtige kursister.
- Løbende optag: Parallelt, så nye kursister laver de basale opgaver, samtidig med at resten af klassen arbejder på et højere niveau.

Alfabetas i-bog er en digital udgave af den trykte bog, du kender. I-bogen er en alt-i-en-løsning med aktive skrivefelter samt lyd, video, kopiark og interaktive opgaver tilgængelige via links i bogen. I-bogen er stabil, hurtig og nem at bruge på alle platforme.

Dette er et lærerabonnement. Et lærerabonnement åbner i-bogen for alle skolens lærere og gælder et halvt år. Ved udløbet af perioden forlænges abonnementet automatisk med en ny periode ud fra den til enhver tid gældende prisliste, hvis ikke abonnementet opsiges med min. en måneds varsel til udløbet af abonnementsperioden. Når der er købt abonnement, kan alle skolens lærere finde og logge på i-bogen med UNI-login via ibog.alfabetadigital.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
05. apr. 2017

ISBN:
9788763605892
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU2 Forlag: Alfabeta Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
1.250 , 00 kr.
1.000 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Pris pr. år pr. klasse. Løbende abonnement