IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
48 , 00 kr.
60 , 00 kr.
Trin 1 Dansk, opgavehæfte

Trin 1 Dansk, opgavehæfte

teksthæfte
Trin 1 dansk er et grundlæggende materiale for voksne til individuel undervisning, holdundervisning og selvstudium. Målet med materialet er at fremme læsning og skrivning af hverdagstekster. Niveaumæssigt svarer Trin 1 dansk til kravene på FVU trin 1 med elementer svarende til trin 2.

Opgavehæftet danner basis for kursistens arbejde. Målet er viden om sprogets mindste dele: bogstav, stavelse og rod som støtte for bedre læsning og skrivning i hverdagen. Desuden får eleven kendskab til almindeligt forekommende vanskelige ord. Hæftet indeholder opgaver med alfabetet, diktater, ordklasser, stavelser, sammensatte, uregelmæssige og vanskelige ord, idéer til fri skrivning, tekster til diktater, forslag til læsning i hverdagen og læsning som underholdning.

Eksempel

LVU-Fagbladet skrev blandt andet:

”Teksthæftet i en stor A5-størrelse er på 32 sider og indeholder 28 tekster i 14 meget forskellige genrer, fra artikler, digte, noveller, eventyr og læsetekster til annoncer, blanketter og billedkollager. Det giver læreren og ikke mindst eleven en meget bred vifte af emner, der kan tages op i forbindelse med og med udgangspunkt i teksterne.
Opgavehæftet, i A4-størrelse og på 48 sider, tager ikke umiddelbart udgangspunkt i teksthæftets tekster, men snarere almene opgaver, som kan suppleres med teksterne. Opgaverne er da også mere varierede og krævende end de sædvanlige ”indsætnings”-opgaver, hvilket gør opgavehæftet meget egnet til voksne, målrettede indlærere, som vil øve sig i sprogets grundelementer, ordene. Endnu en fordel ved opgavehæftet er dets fokus på lyd – f.eks. opgaverne omkring rim, som gør, at eleven må udtale ordene korrekt for at løse opgaven skriftligt.”

”Et godt og ikke mindst billigt supplement til undervisningen af voksne tosprogede.”


Jan Peter Simonsen, FVU-Fagbladet nr 13 2004

 


Forfatter(e): Inge Allesø Nielsen
ISBN: 87 7607 058 1

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
48 sider
Udg. dato:
16. sep. 2004

ISBN:
9788776070588
Fag: FVU dansk Niveau: FVU Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
60 , 00 kr.
48 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms