IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
62 , 00 kr.
77 , 50 kr.
Tor rejser og Balder dør

Tor rejser og Balder dør

to nordiske myter

For 1200 år siden havde de nordiske folk mange guder. Nogle af guderne var Odin, Tor og Balder. Odin var den klogeste. Tor var den stærkeste, og Balder var den smukkeste. Vikingerne troede, at jorden var flad og rund. De mente, at verden var delt op i 3 dele med hver sit område med guder, mennesker og jætter.

Guderne var midt i verden i Asgård. Menneskene var i et andet område, der hed Midgård. Jætterne levede mod øst helt ude ved havet i Udgård. Jætterne var meget store og kunne trylle. Jætter og guder var altid i kamp. Rundt om jorden var det store, dybe hav. I havet rundt om jorden lå en meget lang orm og bed sig selv i halen. Det var Midgårdsormen.

Tor rejser følger Tor og Tjalfe på deres rejse til Udgård, mødet med en kæmpe, kapløbet med Udgårds-Lokes tanker, Midgårdsormen, Verdenshavet og alderdommen.

Balder dør handler om Odins og Friggs tre sønner Balder, Høder og Raske. Balder drømmer at han dør. Træer, planter, blomster, dyr, fugle, vand, ild og alle ting af metal og sten lover, at de ikke vil dræbe Balder eller gøre ham ondt. Alle undtagen en lille mistelten. Det benytter Loke sig af..

Målgruppe:
Unge og voksne tosprogede, læsesvage børn og unge i folkeskolen samt voksne læsesvage.

Se opslag fra en grøn læseværkstedsbog

Om Læseværkstedet

Danskuddannelse 1, 2 og 3

De fem læseniveauer
 

 
Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her
 
 

Lektørudtalelsen skrev blandt andet:

“Det er altid svært at skabe relevante og vedkommende plots i letlæsningsbøger for voksne. Plots der viser respekt overfor læserne og samtidig er mulige inden for genrens rammer og vilkår. Her har man så bearbejdet to af de gode historier fra den nordiske mytologi til formålet.” “Teksten er verssat, og der er en stor og åben sideopsætning og mange små kapitelindelinger, der tilsammen gør bogen overskuelig at gå i gang med.”

Jytte Bræmer Lektørudtalelse (03/44) 2 486 056 6 (BS)


Læsepædagogen skrev blandt andet:

“Også denne bog formår i et enkelt sprog at gengive historien på en læseværdig måde. Især drengene vil læse bogen med beundring!”

Birthe Damgaard, Læsepædagogen nr 5 2004

 


Forfatter(e): Tove Johansen
ISBN: 87 7399 915 6

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
48 sider
Udg. dato:
12. sep. 2003

ISBN:
9788773999158
Fag: FVU dansk Niveau: 9. klasse Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
77 , 50 kr.
62 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms