IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
246 , 00 kr.
307 , 50 kr.
Taleserie 2, Elevbog

Taleserie 2, Elevbog

Taleserie 2 er til kursister på DU 2, modul 1. Bogen tager udgangspunkt i en ganske almindelig dansk familie med dens store og små problemer. Taleserie 2 består af tre kapitler, som hver handler om et eller to emner med inddragelse af mange autentiske tekster og formularer.

I denne bog drejer det sig om emnerne sundhed og sygdom, tandpleje samt bank og postvæsen. Bogens opgaver giver kursisterne et ordforråd, samt nogle redskaber, de kan bruge til at foretage interviews med - og siden hen - til at fortælle om deres oplevelser med på holdet. Den ordklasse, der særligt indøves i Taleserie 2 er verber.

Alfabetas taleserie-system henvender sig til DU2 og træner ordforråd og sætningsdannelser ved hjælp af billeder/tegninger. Ved hvert billede står der ord og en sætning, og sætningerne danner tilsammen en taleserie. Hvert kapitel begynder med, at kursisterne i fællesskab sætter mål op for, hvad de gerne vil lære om emnet og slutter med en test og en evaluering af hele emnet.

Materialet er baseret på, at klassen og læreren har et fælles udgangspunkt i billederne, der vises på overheads. Hermed lægger materialet op til en undervisningsform, der i højere grad vægter det mundtlige sprog. Skriftsproget øves dog også.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
136 sider
Udg. dato:
15. aug. 2003

ISBN:
9788763600194
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU2 Forlag: Akademisk
307 , 50 kr.
246 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

Alfabeta forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor.

v2.27.3