IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
Alfabeta Flexbøger

Alfabeta Flexbøger

Med Flexbog får du vores velkendte bøger i et digitalt format, hvor det pædagogisk tilrettelagte boglayout er kombineret med en stribe interaktive muligheder.

Flexbogen kan man skrive i, man kan se den på den interaktive tavle, den kan bruges til onlineundervisning og til differentieret undervisning.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Nem licensadministration 

Licensadministrationen er enkel og let at administrere. Man kan oprette, slette og redigere i den. Skolen indkøber et antal licenser, som underviseren herefter tildeler kursisterne på sit hold. Flexbogen er en personlig licens og kan ikke deles. Systemet tillader udskiftning på holdet på 15 % uden beregning.

Underviser og kursister logger ind via UNI-login.

Gratis licens til alle lærere 
Alle undervisere på skolen får gratis adgang til alle indkøbte flexbøger. 

Læs mere >

< Læs mindre

Titler i systemet (1)
Tilpas udvalg

Sådan får du adgang til Flexbog

Alfabetadigital.dk er indgangssiden for alle undervisere og elever som bruger digitale materialer fra forlaget Alfabeta. Inden du logger ind kan du på bogreolen få overblik over udvalget. Når du er logget ind, ser du kun de bøger og websites, du har adgang til. 

www.alfabetadigital.dk

Kun én adgangskode 
På Alfabetadigital.dk får du adgang til alle dine digitale materialer via UNI-Login. Kursisterne skal derfor kun kende denne ene kode, uanset hvor mange digitale materialer skolen har købt til dem.  Alle skoler kan gratis få UNI-login. Læs mere om UNI-login her. UNI-login har supporttelefon 89 37 65 00 på hverdage ml. 7.45 og 18.00. 

Underviseren tildeler licenserne til sine elever
En købt licens til fx en flexbog skal tildeles brugeren før materialet er tilgængeligt på Alfabetadigital.dk. Hvis du ikke kan se dine materialer på hylderne efter at du har logget ind, skyldes det at den købte licens ikke er blevet tildelt korrekt.  Alle undervisere kan via linket licensadministration tildele licenser til sig selv og deres egne elever. Linket ligger bag værktøjsnøglen i toppanelet. Der er filmvejledninger til rådighed i licensadministrationen. 

Læs mere >

< Læs mindre

Salgssupport
Spørgsmål omkring købsbetingelser skal rettes til vores salgssupport.
Telefonisk på tlf.: + 45 36 91 70 70
Via e-mail: info@alfabetaforlag.dk

Teknisk support
Forlaget yder teknisk support.
Telefonisk på tlf.: 36 91 70 00
Via e-mail: support@alfabetaforlag.dk 

Læs mere >

< Læs mindre