IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
1.000 , 00 kr.
1.250 , 00 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 10/22/2020
Super G, i-bog, lærerabonnement

Super G, i-bog, lærerabonnement

Super G er en grammatikbog til DU1 uden lange forklaringer, men masser af øvelser, som kan løses alene eller parvis.

Super G benytter et enkelt ordforråd, som gør det muligt for kursisterne at bevare fokus på grammatikken. Bogen er bygget klassisk op i kapitler efter ordklasser og sluttes af med lidt sværere kapitler om konjunktioner og ordstilling.

De mange forskellige opgavetyper i bogen kommer omkring alle dele af den danske grammatik og gør indlæringen sjov og relevant.

Alfabetas i-bog er en digital udgave af den trykte bog, du kender. I-bogen er en alt-i-en-løsning med aktive skrivefelter samt lyd, video, kopiark og interaktive opgaver tilgængelige via links i bogen. I-bogen er stabil, hurtig og nem at bruge på alle platforme.

Dette er et lærerabonnement. Et lærerabonnement åbner i-bogen for alle skolens lærere og gælder et halvt år. Ved udløbet af perioden forlænges abonnementet automatisk med en ny periode ud fra den til enhver tid gældende prisliste, hvis ikke abonnementet opsiges med min. en måneds varsel til udløbet af abonnementsperioden. Når der er købt abonnement, kan alle skolens lærere finde og logge på i-bogen med UNI-login via ibog.alfabetadigital.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
17. okt. 2018

ISBN:
9788763607179
Fag: Dansk som andetsprog Forlag: Alfabeta Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
1.250 , 00 kr.
1.000 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms