IndlæserVent venligst…
Indlæser
244 , 00 kr.
305 , 00 kr.
Skriv godt - skriv i genrer

Skriv godt - skriv i genrer

Skriv godt – skriv i genrer gennemgår de syv vigtigste skrivegenrer, som anvendes ved prøven i skriftlig dansk og dansk som andetsprog. Til hver genre har bogens to forfattere, Søren Lindskrog og Susanne Maarbjerg, udarbejdet et indledende genreskema med efterfølgende eksemplariske modeltekster. Genrerne eksemplificeres også gennem udvalgte fiktive og nonfiktive primærtekster med tilhørende skriveøvelser.

Sidst i bogen giver forfatterne en række nyttige råd til selve skriveprocessen og supplerer med yderligere 30 selvstændige skriveøvelser.

Hvem henvender bogen sig til?

Skriv godt – skriv i genrer henvender sig primært til kursister på VUC-niveau G-D i faget dansk som andetsprog, men kan selvfølgelig også bruges på andre danskuddannelser.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
144 sider
Udg. dato:
25. jan. 2012

ISBN:
9788763603027
Fag: Dansk Niveau: 9. klasse-G-D Forlag: Alfabeta
305 , 00 kr.
244 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    ”Med denne udgivelse har vi fået en krystalklar guide til at føre VIC-elever direkte til skriftlig eksamen i dansk. Denne meget elegant layoutede bog giver et præcist overblik over de tekstgenrer, der kan komme på spil til VUC-eksamen. Med bogen i hånden har man et solidt værktøj til at få at vide, hvad der er redegørelse, resumé, referat, diskussion, analyse, fortælling og kommentar.”
    Uddannelsesforbundet
    Feltgruppe