IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
199 , 00 kr.
248 , 75 kr.
Skriv godt - i flere genrer

Skriv godt - i flere genrer

Skriv godt - skriv i flere genrer  tilbyder kursisterne i dansk på VUC, niveau G-D, de nødvendige redskaber til at skrive gode genretekster. Bogen lægger sig op af forgængeren Skriv godt - skriv i genrer , men udvider viften af teksttyper med danskfaglige genrer som 'blog', 'klumme', 'anmeldelse', 'beskrivelse', 'debatindlæg' og 'informerende artikel'.


Hvert kapitel behandler grundigt og overskueligt en af bogens seks skrivegenrer. Alle kapitler indledes med en kort og præcis definition af genren og et genreskema, der giver overblik over genrens delelementer samt præsenterer hvilke skrivegenrer, der er i spil i genren. Desuden hører der en eksemplarisk modeltekst til hver genre. De indledende øvelser i hvert kapitel sigter på at stilladsere skriveprocessen til hjælp for kursisten.


Først i bogen findes forskellige nyttige afsnit, der behandler det skriftlige arbejde mere generelt. Her kan kursisten blandt andet læse om forskellige skrivehandlinger, hvordan man målretter sin tekst en bestemt modtager, hvordan en god argumentation bygges op og forskellen mellem at skrive subjektivt og objektivt. Sidst i bogen er der et 'responsark' til hver genre, hvilket gør det muligt for kursisterne at give hinanden kvalificeret respons.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
112 sider
Udg. dato:
25. nov. 2016

ISBN:
9788763604703
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: AVU-DU 3 - modul 6 Forlag: Alfabeta
248 , 75 kr.
199 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms