IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
Letlæsning- gul serie

Letlæsning- gul serie

Romanlæsningen på de første moduler kan være udfordrende på grund af det begrænsede ordforråd, der på dette tidspunkt er tilegnet. Men derfor behøver romanlæsningen ikke at være kedelig!

Alfabetas Rød og Grøn serie er en række romaner, der tager fat i relevante emner, der er oplagte til diskussion, som fx ægteskab, sygdom, dating, facebook, mv.

I Blå serie finder du dramatiske fortællinger om tre historiske kvinder og deres kompromisløse favntag med livet: Leonora Christina, Grevinde Danner og Karen Blixen. Romanerne giver et spændende indblik i historiske epoker og kan bruges til såvel modullæsning som individuelt emnearbejde.

I den første roman udgivet i Gul serie, møder du Mikkel, som tager af sted ned gennem Europa på sin røde Kawasaki motorcykel sammen med sin ven Nickolaj.

Læs mere >

< Læs mindre

Titler i serien (1)
Tilpas udvalg
Filtre
Nulstil valg

Mikkel vil ud i verden og mærke friheden. Sammen med sin ven Nikolaj tager Mikkel af sted på sin røde Kawasaki motorcykel ned gennem Europa. Verden åbner sig for de to u...

Flergangsbog
Mikkel vil ud i verden og mærke friheden. Sammen med sin ven Nikolaj tager Mikkel af sted på sin røde Kawasaki motorcykel ned gennem Europa. Verden åbner sig for de to unge mænd, men pludselig går alt så stærkt - måske for stærkt."   Mikkel og motor...
91 , 00 kr.
113 , 75 kr.
91 , 00 kr.
113 , 75 kr.
På lager
40 sider
Udg. dato:
01. nov. 2013
40 sider
Udg. dato:
01. nov. 2013