IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
Intro

Intro

Intro henvender sig til alle (alfabetiserede) begyndere på sprogcentrenes DU2 og DU3, selvstuderende og andre med behov for at arbejde med dansk på begynderniveau.

Materialet er designet speciel til individuelt brug og til selvstudium. Dermed imødekommer det problemer med løbende optag på sprogskolerne og problemer med variation i indlæringshastighed.

Materialet består af ni kapitler og er ikke kronologisk opbygget, så man kan frit plukke i emne- og opgavetyper efter behov.

Intro er taskbaseret og indeholder overvejende kommunikative opgaver, men også mere traditionelle opgavetyper.

En stor del af opgaverne har facit indtalt på CD, så kursisten selv kan tjekke, om en opgave er rigtigt besvaret og samtidig høre udtalen af ord og sætninger. På CD'en er der desuden indtalt alfabetet, tal, ordenstal, måneder og ugedage.

Læs mere >

< Læs mindre

Titler i serien (2)
Tilpas udvalg
Filtre
Nulstil valg

For English click "Læs mere"   Intro henvender sig til alle (alfabetiserede) begyndere, kursister på sprogcentrenes DU2 og DU3, selvstuderende og andre med behov for at a...

Engangsbog
For English click "Læs mere"   Intro henvender sig til alle (alfabetiserede) begyndere, kursister på sprogcentrenes DU2 og DU3, selvstuderende og andre med behov for at arbejde med dansk på begynderniveau. Materialet er designet specielt til at kunne...
152 , 00 kr.
190 , 00 kr.
152 , 00 kr.
190 , 00 kr.
På lager
80 sider
Udg. dato:
28. jun. 2007
80 sider
Udg. dato:
28. jun. 2007