IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
188 , 00 kr.
235 , 00 kr.
Rosens navn

Rosens navn

Munken William er tegntyder og sporhund. Han tager sin elev, novicen Adso, med til et kloster i Norditalien i det Herrens år 1327. En ung munk er død under mystiske omstændigheder, og de to vil forsøge at løse mysteriet. Mens de efterforsker dødsfaldet, dør flere munke i klosteret dag for dag. Munkene er opskræmte med god grund.

Efterforskningen fører William og Adso igennem en labyrint af sælsomme spor, som leder dem til klosterets inderste hemmeligheder. Hvad er det, biblioteket gemmer, siden det bliver så godt bevogtet? Hvilken viden havde de døde munke, og hvilken rolle har den gamle, blinde mand?

Jo dybere William og Adso graver, jo farligere bliver det for dem. En historie om synd, straf og tilgivelse, om farlig litteratur og den forbudte latter.

Easy reader udgave af den oprindelige roman i serien Lette klassikere.

1. udgave 2013

Se opslag

Om serien Lette klassikere

Danskuddannelse 1, 2 og 3
 
De fem læseniveauer

 
 
 
Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”En vellykket, læsebearbejdet udgave af en af vor tids store romaner.”  ”Læsesvage unge og voksne vil få en god læseoplevelse med denne overkommelige udgave af den, i originaludgaven, meget tekstmæssige roman.”

Merete Trap, lektørudtalelse (13/49) 5 079 585 3 (V)


 

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her

 

Forfatter(e): Umberto Eco, bearbejdet af Leena Bækdal
ISBN: 978 87 7607 801 0

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
222 sider
Udg. dato:
20. nov. 2013

ISBN:
9788776078010
Fag: FVU dansk Niveau: 7. klasse Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
235 , 00 kr.
188 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms