Hjemmesiden er under opdatering

Alfabeta bliver til Praxis 


Alfabeta og Praxis forener kræfterne. Det ændrer naturligvis ikke ved kvaliteten eller fagligheden i dine materialer fra Alfabeta.
De er, som du kender dem.

Til gengæld kan du, over de næste år, se frem til forstærkede løsninger, der kombinerer det bedste fra bøgerne med Praxis’ læringsteknologier, der i årevis har været brugt med succes på ungdoms- og voksenuddannelser. 

Find titlerne

Læs mere >

< Læs mindre

 

Titlerne flytter til praxis.dk 

Fra den 1. juni 2021 finder du alle Alfabetas titler på praxis.dk. 

Vi flytter samtidig lageret, og du skal derfor være opmærksom på, at der kan være forlængede leveringstider i perioden efter den 1. juni.

Find titlerne

Læs mere >

< Læs mindre

 

Digitale adgange 

Hvis du tidligere har købt et digitalt produkt på alfabetaforlag.dk, har du fortsat adgang til produktet, som du er vant til på alfabetadigital.dk og ibog.alfabetadigital.dk. Det gælder, så længe du har elever, der bruger produkterne. 

Fremadrettet kan du købe dine digitale adgange på praxis.dk. Det er fra den 1. juni ikke længere muligt at købe nye i-bøger. Udvalgte materialer overgår til formatet eBog+. 

Læs mere >

< Læs mindre

 

Er du i tvivl om noget?

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Du kan sende en mail på info@praxis.dk eller ringe til os på 89 88 26 72.

Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage kl. 10-15. 

Læs mere >

< Læs mindre

 

Vil du høre om alt det nye? 

Hvis du fortsat vil have information om nye tiltag og udgivelser inden for dit område, kan du allerede nu tilmelde dig Praxis’ nyhedsmail.

Ja tak, tilmeld mig

 

Læs mere >

< Læs mindre