IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
98 , 00 kr.
122 , 50 kr.
Ondskaben

Ondskaben

En selvbiografisk og gribende fortælling om en drengs opdragelse i ondskab, fra faderens mishandlinger til de brutale magtkampe i skolegården.

Erik kommer fra en rig familie, han er dygtig i skolen og god til sport. Men hjemme i familien får han tæv af faderenen hver dag. Erik lærer at slås og klare mange tæv, men det giver ham problemer i skolen. Han bliver bortvist og sendt til en kostskole, hvor de ældre elevers systematiske undertrykkelse fører til en endeløs cirkel af provokationer og afstraffelser. Det eneste lyspunkt er vennen Pierre og hævnen, som han får til sidst.

Easy reader udgave af den oprindelige roman i serien Lette klassikere.

Se opslag fra en Let klassiker

Om serien Lette klassikere

Danskuddannelse 1, 2 og 3
 


Opgaver
 
 

Dansk Audiologopædi skrev blandt andet:

“Bogen er højaktuel, da spillefilmen har premiere i danske biografer i slutningen af april. Den er tankevækkende og spændende, og den er bearbejdet til et enkelt og letflydende sprog.”

Natasha Epstein Dansk Audiologopædi maj 2004


Lektørudtalelsen skrev blandt andet:

“Adaptionen fra romanen til denne bog er vellykket. Intensiteten i handlingen er bevaret, og man sidder tilbage med en god læseoplevelse. Historien er fortalt i korte kapitler, som dækker en afgrænset handling. Hvert kapitel er beskrevet med et nummer og en fortællende overskrift - det giver historien en overskuelig progression. Samtidig er sproget præget af mange helsætninger og der er god luft i typografien. Bogen, som hører til serien Lette klassikere, henvender sig til unge (fra 14 år) og voksne med læsevanskeligheder, og den er velegnet til såvel undervisning som lystlæsning. I øvrigt får filmatiseringen snart dansk premiere, og billedet fra forsiden er hentet fra filmplakaten.”

Thomas Sloth, lektørudtalelse (04/21) 2 517 825 4 (BS)

 


Forfatter(e): Jan Guillou, bearbejdet af Kirsten Kirch
ISBN: 87 7607 001 8

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
126 sider
Udg. dato:
01. apr. 2004

ISBN:
9788776070014
Fag: FVU dansk Niveau: 7. klasse Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
122 , 50 kr.
98 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms