IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
74 , 00 kr.
92 , 50 kr.
Naboen

Naboen

Mette elsker sin have. Det er endelig blevet forår, så hun glæder sig til at komme i haven i weekenden. Mens hun er derude, hører hun en bil. Det er nok de nye naboer. Hun håber, det er gode naboer, men det er det ikke.

Deres hund løber ind i hendes have gennem et hul i hækken. Den knækker hendes blomster, og Mette er bange for den. Den nye nabo henter hunden, men undskylder ikke. De holder fest om aftenen med alle vinduer åbne, så den høje musik lyder vidt omkring. Den dybe bas runger i Mettes ører. Det er umuligt at sove, og det bliver ikke bedre af, at folk er gået ud i haven.

Næste morgen finder Mette både tomme flasker og hundens efterladenskaber i haven. Senere klipper den nye nabo hækken ned til halv størrelse, og som prikken over i’et beder de Mette om at fælde det gamle, smukke træ, som hendes far plantede for 25 år siden.

Mette er både vred og ked af det. Hun havde glædet sig til nye naboer, men det går rigtig dårligt. Det bliver den toårige Oscar, der løser hårdknuden.

Målgruppe:
Unge og voksne tosprogede, læsesvage børn og unge i folkeskolen og voksne læsesvage.

1. udgave 2013

Se opslag fra en rød læseværkstedsbog

Om Læseværkstedet

Danskuddannelse 1, 2 og 3

De fem læseniveauer


Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her

Forfatter(e): Kirsten Ahlburg
ISBN: 978 87 7607 789 1

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
47 sider
Udg. dato:
16. aug. 2013

ISBN:
9788776077891
Fag: FVU dansk Niveau: 9. klasse Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
92 , 50 kr.
74 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms