IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
108 , 00 kr.
135 , 00 kr.
Mord i lagunen

Mord i lagunen

En kvinde ligger i koma på et sygehus i Venedig. Ingen kan vække hende, for hendes hjerne er ramt af en række blodpropper. Ingen har mistanke om, at nogen har forsøgt at myrde hende. Ikke før hendes far kommer til byen. Han fornemmer, at noget er helt galt, men også han bliver ramt af blodpropper. Lige inden han dør, beder han sygeplejersken opsøge hans gamle politiven.

Pludselig en dag åbner kvinden øjnene. Kvinden hedder Anna. Hun er en berømt pianist. Langsomt bliver hun sig selv med støtte fra hendes hengivne hushjælp. Det er en sej kamp, som de to holder for sig selv.

Politivennen tager sagen alvorligt, for døende mænd lyver ikke. Han vil finde morderen, og det bliver starten på en hæsblæsende jagt gennem byen og op i bjergene.

En speget sag med jalousi, narko, store penge og mord.
 

Snyd, bedrag, intriger og mord er bare nogle af ingredienserne i Krimi-let serien. Helte, skurke og menigmænd optræder i bøgerne, der er skrevet i et letflydende sprog. Emnerne er nutidige og aktuelle eller hentet fra Danmarks historie.

1. udgave 2013

Se opslag

De fem læseniveauer
 

 

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Bogen er spændende. Den er præget af Venedigs særlige liv. Sprog og ordvalg er meget enkelt.” ”Spændende letlæsningskrimi for læsesvage unge og voksne om mord i Venedig.”

Else Marie Reedtz Cohen, lektørudtalelse (13/27) 2 996 661 3 (V)


 


Forfatter(e): Jørgen Munck Rasmussen
ISBN: 978 87 7607 768 6

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
120 sider
Udg. dato:
20. mar. 2013

ISBN:
9788776077686
Fag: FVU dansk Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
135 , 00 kr.
108 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms