IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
80 , 00 kr.
100 , 00 kr.
Livet går så hurtigt, Gult niveau

Livet går så hurtigt, Gult niveau

Dette er en flergangsbog, der kan anvendes som et supplement i danskundervisningen på FVU.

Tilgang
Læseværkstedet; tilbyder et stort udvalg af frilæsningsbøger til unge og voksne, der har svært ved at læse. Bøgerne er overskuelige, og emnerne er udvalgt, så de er relevante for målgruppen. Størstedelen af bøgerne er fiktion, andre er bibliografier, og nogle er inspireret af virkelige hændelser. Der findes opgaver til de fleste titler i serien.

Serien er inddelt i fire niveauer:

  • Rødt niveau (lix 7-10)
  • Grønt niveau (lix 13)
  • Gult niveau (lix 20)
  • Blåt niveau (lix 25-30).

Indhold
Michail og Vladimir er venner. De kommer begge fra Polen og arbejder på samme stålværk. Somme tider er de sammen i weekenden, hvor de ser fodbold i fjernsynet og drikker øl. Michail sparer sammen, så han kan få sin kone og 5-årige søn til Danmark fra Polen. Han savner dem.

En smuk forårsdag har Michail ikke lyst til at gå hjem til sit lille værelse. Han går ned til havnen og sidder på en bænk, hvor han kan se over på stålværket. Han får selskab af en gammel mand, der gerne vil snakke. Det bliver til mange samtaler hen over sommeren. Den gamle fortæller om sine mange år på stålværket, om arbejdsopgaverne, sikkerhedsforholdene, fagforeningen og om stort og småt fra dagligdagen. Michail fortæller om sin familie og livet i Polen, om at være i et nyt land, om arbejdet, og hvad der ellers rører sig i ham.

Der sker meget omkring Michail, hans kone og søn kommer til Danmark. Vladimir vil hjem til sit barnebarn i Polen. Så sker ulykken på stålværket. Den gamle mand holder op med at komme ned på bænken, og Michail savner ham. Så bliver det forår igen.

Downloads
Læs uddrag fra en bog på det gule niveau
Opgaver 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
56 sider
Udg. dato:
13. apr. 2015

ISBN:
9788776079697
Fag: Letlæsningsbøger - Læseværkstedet Niveau: Gul Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
100 , 00 kr.
80 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms