IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/

Letlæsningsromaner på dansk (11)

Letlæsningsroman

Alfabetas letlæsningsromaner - ude nu som i-bøger!
 

Alfabetas letlæsningsromaner er bøger til unge og voksne, der er ved at lære dansk. Romanerne kombinerer gode fortællinger med enkelt sprog, så enhver kan finde læseglæden. Den nye i-bogsversion sikrer, at kursisterne nemt kan få adgang til spændende læsestof på deres niveau.

I Alfabetas i-bogsromaner er lyden lagt ind side for side i den digitale bog, hvilket gør det endnu lettere for kursisten at læse og lytte samtidig.

De røde, grønne og gule romaner rummer anderledes historier om genkendelige emner, der er oplagte til diskussion og refleksion.

I den blå serie kan man læse om historiske kvinder og mænds liv. Den gode fortælling er i centrum, samtidig får læseren indblik i fortidens store danskere og deres liv.

Klik her for at se alle i-bogsromanerne

Læs mere >

< Læs mindre

Hvordan får jeg adgang til i-bogsromanerne?


Alfabetas letlæsningsromaner i i-bogsversion købes som skoleabonnementer, der gælder et år ad gangen. Ét abonnement giver adgang til én titel for alle skolens kursister og koster 1000 kr. per år.  

Når der er købt abonnement til en i-bog kan kursisterne finde og læse den på i-bogsreolen, som tilgås med UNI-login via alfabetadigital.

Gå til i-bogsreolen

Det er stadig muligt at downloade lyden til de analoge udgaver af romanerne. Lydfiler finder du her:

Lydfiler til romanerne

 

Læs mere >

< Læs mindre