IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
1.000 , 00 kr.
1.250 , 00 kr.
Leonora Christina, i-bog

Leonora Christina, i-bog

I-bøger sælges som abonnement per klasse/hold. Et abonnement gælder for et halvt år ad gangen. Ved udløbet af perioden forlænges abonnementet automatisk med en ny periode ud fra den til enhver tid gældende prisliste, hvis ikke abonnementet opsiges med min. en måneds varsel til udløbet af abonnementsperioden. Når der er købt abonnement, kan kursisterne på holdet finde og logge på i-bogen med UNI-login via alfabetadigital.dk

 

I Alfabetas i-bogsromaner er lyden lagt ind side for side i den digitale bog, hvilket gør det endnu lettere for kursisterne at læse og lytte romanerne. Med i-bogsversion er den gode historie aldrig mere end få klik væk!

dk

 

Leonora Christina er en i-bog i Alfabetas letlæsningsserie om historiske personer. Den gode historie er i centrum, samtidig med at læseren får indblik i fortiden og de personligheder, der har farvet den danske kulturarv.

Fra romanens bagside:

"Hun kunne have undgået landsforvisning og fjendskab med sin bror, kongen, hvis hun ikke havde insisteret på sin ret til den dansk trone. Hun kunne måske have undgået  22 års fængsel, hvis hun ikke havde tilstået at være medskyldig i sin mands landsforræderi. Men sådan en kvinde var Leonora Christina ikke. Hun var kongedatter, og hun holdt hovedet højt, hvad enten hun første krig mod Danmark, var på flugt eller i fangenskab."

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Online adgang
Udg. dato:
01. mar. 2017

ISBN:
9788763605311
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU3 Forlag: Alfabeta Redaktør: Helene Deden
1.250 , 00 kr.
1.000 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms