IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
253 , 00 kr.
316 , 25 kr.
Læsebasen, Grundbog

Læsebasen, Grundbog

Til ét bogstav svarer én lyd. Det er skriftens grundlæggende princip. Målet med denne bog er, at kursisterne mestrer dette princip. Fonologisk opmærksomhed - det vil sige opmærksomhed på enkeltlydene i sproget - er en forudsætning for basal afkodning og læsetilegnelse.

Med afsæt heri fokuserer grundbogen på standardudtalen af alfabetets 29 bogstaver, sådan at kursisterne i hvert kapitel arbejder med genkendelse og produktion af et givent bogstavs lyd.

I takt med at der introduceres flere bogstaver, bliver der flere opgaver med læsning af ord og sætninger.

Ordforrådet er tilrettelagt for voksne andetsprogstilegnere inden for emner som: mad og drikke, kroppen, tøj, bolig, farver og dyr.

Læsebasen henvender sig til Danskuddannelse 1-kursister og til Danskuddannelse 2-kursister med læsevanskeligheder. Materialet vil ligeledes være velegnet til ordblinde og til FVU-kursister på trin 1.

Læsebasen består af:
- en grundbog
- en cd
- en lærervejledning

Opgaverne er indtalt på cd, så man kan arbejde med opgaverne, også selv om man ikke kender udtale og betydning af alle ord i en given opgave. Cd'en kan både bruges til holdundervisningen og til individuelt arbejde.

I lærervejledningen er der en grundig beskrivelse af, hvordan de enkelte øvelser kan bruges.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
128 sider
Udg. dato:
09. jul. 2009

ISBN:
9788763602457
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU1 Forlag: Alfabeta
316 , 25 kr.
253 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Læsebasen

Til ét bogstav svarer én lyd. Det er skriftens grundlæggende princip. Målet med denne bog er, at kursisterne mestrer dette princip.

...
Se mere