IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
1.650 , 00 kr.
2.062 , 50 kr.
Læs en periode, i-bog

Læs en periode, i-bog

 I-bøger sælges som abonnement per klasse/hold. Et abonnement gælder for et halvt år ad gangen. Ved udløbet af perioden forlænges abonnementet automatisk med en ny periode ud fra den til enhver tid gældende prisliste, hvis ikke abonnementet opsiges med min. en måneds varsel til udløbet af abonnementsperioden. Når der er købt abonnement, kan kursisterne på holdet finde og logge på i-bogen med UNI-login via alfabetadigital.dk

 

Alfabetas i-bog er en digital udgave af den trykte bog, du kender. I-bogen er en alt-i-en-løsning med aktive skrivefelter samt lyd, video, kopiark og interaktive opgaver tilgængelige via links i bogen. I-bogen er stabil, hurtig og nem at bruge på alle platforme.

 

Læs en periode er et undervisningsmateriale som gør kursister i stand til at sætte litterære tekster ind i en historisk kontekst, hvilket er blevet en obligatorisk del af kernestoffet på VUC efter reformen i 2009.

Materialets særlige styrke er dets fokus på enkelthed i de introducerende tekster samt de korte eksemplariske tekster for hver periode. Desuden er der et inspirerende billedmateriale og en række før-læsningsaktiviteter, der involverer kursisternes forforståelse og udvikler deres ordforråd og begrebsapparat. På den måde bliver de på en enkel og spændende måde sporet ind på periodernes temaer, inden de begynder at læse litteraturen.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Online adgang
Udg. dato:
26. apr. 2017

ISBN:
9788763606004
Fag: Dansk Niveau: AVU Forlag: Alfabeta Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
2.062 , 50 kr.
1.650 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms