IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
192 , 00 kr.
240 , 00 kr.
Intensivt dansk

Intensivt dansk

For English click "Læs mere"

 

Intensivt dansk er et øvehæfte i dansk for udlændinge. Hæftet er både tænkt som et supplerende materiale til grundbogen Aktivt dansk og til andre lærebogssystemer. Øvehæftet kan bruges til undervisningen på DU 3, modul 1 og 2, i begynderundervisning for udenlandske studerende i Danmark og til studerende, der har dansk som fremmedsprog i udlandet.


Intensivt dansk lægger vægt på, at alt, hvad der læres, skal være umiddelbart anvendeligt. Men trækker også på den mere traditionelle grammatiske metode. Materialet vægter altså også en systematisk gennemgang af de væsentligste forhold indenfor dansk syntaks, morfologi og ordforråd.

Bagerst i hæftet er der en facitliste, som gør det let at bruge bogen til selvstudium og repetition. De studerende kan her finde forklaringer på de grammatiske strukturer, de møder i bogen i Aktivt dansk.

 

Intensivt dansk is an exercise book that supplements the textbook Aktivt dansk.

Intensivt dansk aims to prove that anything that is taught should be immediately usable. The exercise book helps you train grammar, vocabulary, Danish sentence constructions and much more.

At the back of the exercise book, you will find a list of answers that makes it easy to use the book for independent study and repetition. In addition, Intensivt dansk explains the grammatical structures you have encountered in Aktivt dansk.

Level: Medium

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
160 sider
Udg. dato:
18. aug. 2005

ISBN:
9788763601979
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU3 Forlag: Alfabeta
240 , 00 kr.
192 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms