IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
198 , 00 kr.
247 , 50 kr.
Hvorfor er det så svært at lære dansk?

Hvorfor er det så svært at lære dansk?

en antologi om langsom indlæring af dansk som andetsprog

En antologi om langsom indlæring af dansk som andetsprog.

I Danmark forventes det, at flygtninge hurtigt lærer dansk. Men mange voksne flygtninge har svært ved at leve op til disse forventninger. De omtales ofte som skolesvage eller langsomme indlærere. Men med disse betegnelser fokuseres der snarere på flygtningenes “mangler” og ikke på det fænomen, som gør, at nogle flygtninge faktisk lærer i et langsommere tempo end andre.

“Hvorfor er det så svært at lære dansk?” er en diskussion af forståelsesrammer og analyseredskaber, af praktiske anvisninger og alternative undervisningsstrategier. Udgangspunktet er danskundervisning for voksne flygtninge og dermed henvender bogen sig primært til sproglærere og undervisningsplanlæggere, men alle der arbejder med flygtninge, f.eks. vejledere, sagsbehandlere og projektkoordinatorer samt lærere på daghøjskoler, AMU-centre og erhvervsskoler kan læse med.

Indlæg af: Bjørn Børsholt, Jørgen Gimbel, Lis Hemmingsen, Tytte Hetmar, Anne Holmen, Lisbeth Egerod Hubbard, Else Lindberg, Karen Lund, Jens Skovholm, Peter Villads Vedel.

Forfatter(e): Jens Skovholm
ISBN: 87 7399 414 6

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
188 sider
Udg. dato:
01. jan. 2001

ISBN:
9788773994146
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: AVU Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
247 , 50 kr.
198 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms