IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
82 , 00 kr.
102 , 50 kr.
Hvis du glemmer, så husker jeg

Hvis du glemmer, så husker jeg

Sidse er medicinstuderende. Hun bruger det meste af sin tid på studiet og sit arbejde i Netto, og så prøver hun at glemme Tor, som hun var kæreste med, indtil han pludselig og helt uforståeligt fandt en anden.
 

 

Sidse lever meget isoleret – hun kan godt lide at være alene. Faktisk bliver hun nervøs, når hun er sammen med nye mennesker eller sammen med mange mennesker. Hun har svært ved at finde venner. Det ændrer sig, da hun flytter ind i sin nye lejlighed med mange søde naboer.

 

 

 

Der begynder at ske ting omkring hende – en flirt, et dødsfald og en ny og meget ivrig veninde. En dag får hun et brev, der gør hende bange, og som sætter gang i en række begivenheder, der sender tråde helt tilbage til skoletiden.

 

 

 

 

1. udgave 2017
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Lektørudtalelsen lød blandt andet:
 
”Anbefales til biblioteker, der trænger til ny litteratur for læsesvage på hylderne.”
 
Stine Grabas, Lektørudtalelse juli 2017

 
Fem stjerner til Fru Finkelmans dukke, Jeg siger op, Utro og Hvis du glemmer, så husker jeg.
Uddannelsesbladet skrev blandt andet:
 
 
”Temaerne er kendte og formentlig væsentlige for de fleste: liv, død, kærlighed, arbejde, familie med mere. Det enkle og mundrette sprog gør, at de fire bøger kan læses af unge og voksne med begrænset ordforråd og uden de helt store læseerfaringer. Ingen af forfatterne falder i den værste faldgrube, når det gælder om at skrive relevant frilæsning til specialundervisning – det vil sige barnligt pusse-nusse-sprog og handling.”
 
 
”Til anbefaling af disse bøger hører også selve formatet Layout, sidetal og typografi understreger oplevelsen af Frilæsning.” ”For godt 100 kroner plus porto er det så¨ledes muligt at købe en god bid mættende frilæsning.”
 
 
Marianne Bindslev, Uddannelsesbladet nr 8-2017

 

 

 

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i http://spfappsandbooks.dk/

Du kan gå til e-bogen
her

 

 

 
Forfatter (e): Kirsten Kirch, ill. Peter Hermann
ISBN: 978 87 7177 117 6

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
80 sider
Udg. dato:
06. jun. 2017

ISBN:
9788771771183
Fag: FVU dansk Niveau: 9. klasse Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
102 , 50 kr.
82 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms