IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
360 , 00 kr.
450 , 00 kr.
Hvad i alverbum?

Hvad i alverbum?

Et genoptræningsmateriale, der henvender sig til afasiramte med verbumproblemer. I materialet arbejdes på enkeltordsniveau med produktion og forståelse af verber.

"Hvad i alverbum?" består af to dele: en lærervejledning, som blandt andet beskriver metoder og opgaver samt en cd med blandt andet illustrationer (fotos) af ordmaterialet. Materialet indeholder 60 verber, hvoraf størstdelen er illustreret. Alle verber i materialet er vurderet til at have en høj kommunikativ værdi.

Udviklingen af metoderne og opgaverne i "Hvad i alverbum?" er baseret på den kognitive neuropsykologi og tager udgangspunkt i en model over processering af enkeltord.

Det er oplagt at supplere ordmaterialet i "Hvad i alverbum?" med netop de verber, som vurderes at være væsentlige for den enkelte afasiramte.

Se eksempler

Pdf'er med fotos og ordkort

 
 

 

Dansk Audiologopædi skrev blandt andet:

“Det er et overskueligt og godt gennemarbejdet materiale, der er let tilgængeligt. Materialet indeholder fagligt begrundede forslag til, hvordan man kan tilrettelægge undervisningen, så den retter sig specifikt mod de kognitive problemer, den afasiramte har, og hvilke processer, der ønskes arbejdet med. Opgavetyperne kender vi fra vores “klippe-klistermaterialer”, fra billedserier og fra afasiprogrammer på PC. Men her har vi fået et håndgribeligt materiale, hvor opgaverne er samlet ét sted. Forfatterne lægger desuden op til, at materialet let kan suppleres med egne billeder, så den afasiramte kan arbejde med, for ham/hende, relevante handlinger.”

Lene Lykkebo, Dansk Audiologopædi oktober 2004


 
 


 
Forfatter(e): Susanne Frimer, Lisbeth Frølund
ISBN: 87 7607 013 1

Læs mere >

< Læs mindre

Ikke på lager
39 sider
Udg. dato:
18. maj 2004

ISBN:
9788776070137
Fag: Tale-høre-træning Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
450 , 00 kr.
360 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms