IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
89 , 00 kr.
111 , 25 kr.
Grammatik i brug, i-bog

Grammatik i brug, i-bog

Grammatik i brug er en sand guldgrube af ideer, fif og gode forklaringsmodeller til den danske grammatik. Bogen er udarbejdet, så den tilgodeser det daglige arbejde med grammatik i danskundervisningen på både DU2 og DU3, indtil kursisterne har fået et solidt grammatisk fundament.

Grammatik i brug består af opgavebogen - med både mundtlige og skriftlige øvelser - samt et grammatikhæfte, der gennemgår og forklarer centrale grammatiske emner. Grammatikhæftet kan bruges som en opslagsgrammatik, men bør også inddrages i undervisningen.

I opgavebogen finder kursisterne mange forskellige opgavetyper, der danner et varieret og spændende grundlag for grammatikindlæring. Vel at mærke en funktionel grammatik, hvor kursisterne lærer grammatikken ved at se den i brug.

Inden for hvert kapitel er der en progression, der går fra bevidstgørelse til mere frie og selvstændige øvelser med fokus på egenproduktion. Hvert kapitel afsluttes med en test, der opfordrer kursisten til at reflektere over arbejdet med det aktuelle grammatiske forløb.

Alfabetas i-bog er en digital udgave af den trykte bog, du kender. I-bogen er en alt-i-en-løsning med aktive skrivefelter samt lyd, video, kopiark og interaktive opgaver tilgængelige via links i bogen. I-bogen er stabil, hurtig og nem at bruge på alle platforme.

Sådan køber du i-bøger
Det er nemt og tager få minutter:

  • Vælg din undervisningsbog
  • Login med dit UNI-login
  • Læg det antal bøger (seats/licencer), du har brug for, i kurven
  • Gennemfør købet
  • Herefter modtager du et link, som du skal dele med dine elever. (Linket sendes til den e-mailadresse, der opgives når i-bogen bestilles.)
  • Bogen kan tilgås på ibog.alfabetadigital.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
02. jan. 2017

ISBN:
9788763604963
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU2 Forlag: Alfabeta Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
111 , 25 kr.
89 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms