IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
84 , 00 kr.
105 , 00 kr.
Fru Finkelmans dukke, Blåt niveau

Fru Finkelmans dukke, Blåt niveau

Dette er en flergangsbog, der kan anvendes som et supplement i danskundervisningen på FVU.

Tilgang
Læseværkstedet; tilbyder et stort udvalg af frilæsningsbøger til unge og voksne, der har svært ved at læse. Bøgerne er overskuelige, og emnerne er udvalgt, så de er relevante for målgruppen. Størstedelen af bøgerne er fiktion, andre er bibliografier, og nogle er inspireret af virkelige hændelser. Der findes opgaver til de fleste titler i serien.

Serien er inddelt i fire niveauer:

  • Rødt niveau (lix 7-10)
  • Grønt niveau (lix 13)
  • Gult niveau (lix 20)
  • Blåt niveau (lix 25-30).

Indhold
Otto bor på et plejehjem. Han vil helst være for sig selv med sine elskede bøger og musik. Fru Finkelman bor også på plejehjemmet. Hun har altid sin dukke hos sig, som hun taler stille til eller skælder ud – alt efter hendes humør.

En nat hører Otto listende skridt på gangen og en knirken fra døren ind til fru Finkelmans værelse. Lige da han åbner sin dør, hører han et klask, som om noget faldt på gulvet. Han ser en mørk skikkelse løbe hen mod udgangen. Hvad foregår der?

Downloads
Læs uddrag
Opgaver

Læs mere >

< Læs mindre

”Temaerne er kendte og formentlig væsentlige for de fleste: liv, død, kærlighed, arbejde, familie med mere. Det enkle og mundrette sprog gør, at de fire bøger kan læses af unge og voksne med begrænset ordforråd og uden de helt store læseerfaringer.
Uddannelsesbladet
På lager
61 sider
Udg. dato:
15. jun. 2017

ISBN:
9788771771176
Fag: Letlæsningsbøger - Læseværkstedet Niveau: Blå Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
105 , 00 kr.
84 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
”Temaerne er kendte og formentlig væsentlige for de fleste: liv, død, kærlighed, arbejde, familie med mere. Det enkle og mundrette sprog gør, at de fire bøger kan læses af unge og voksne med begrænset ordforråd og uden de helt store læseerfaringer. Ingen af forfatterne falder i den værste faldgrube, når det gælder om at skrive relevant frilæsning til specialundervisning – det vil sige barnligt pusse-nusse-sprog og handling.”
Uddannelsesbladet
Feltgruppe
    ”Spændende letlæst krimi, med et godt plot."
    Lektørudtalelse
    Feltgruppe