IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
82 , 00 kr.
102 , 50 kr.
Fru Finkelmans dukke

Fru Finkelmans dukke

Fru Finkelmans dukke er en krimi om samarbejdsproblemer. Rammen er et plejehjem, hvor ingenting fungerer, som det plejer, og hvor nøgler og medicin forsvinder.
 

 

En af beboerne er Otto. Han vil helst være for sig selv med sine elskede bøger og musikken. Fru Finkelman bor også på plejehjemmet. Hun har altid sin dukke hos sig. Hun taler stille til den eller skælder den ud alt efter hendes humør.

 

 

 

En nat hører Otto listende skridt på gangen og uden for en knirken fra døren ind til fru Finkelmans værelse. Lige da han åbner sin dør, hører han et klask, som om noget faldt på gulvet. Han ser en mørk skikkelse løbe hen mod udgangen. Hvad foregår der?

 

 

 

Bogen er placeret under den fælles overskrift Arbejde og samfund; en lille temaafdeling, som er velegnet til arbejdsmarkedsrettet dansk. Ud over den gode historie giver seriens romaner ordforråd til det danske arbejdsmarked og tematiserer bl.a. integration, arbejdspladskultur, arbejdsmiljø, fagforeninger og udfordringerne ved at skabe sig et liv i et nyt land.

 

 

 

Romanerne er både til individuel læsning som understøttende frilæsning og som en del af en fælles, arbejdsmarkedsrettet undervisning. De tilhørende kommunikative og modultestforberedende opgaver er både individuelle og klassebaserede.

 

 

 

 

1. udgave 2017
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Lektørudtalelsen lød blandt andet:
 
”Spændende letlæst krimi, med et godt plot.” ”Anskaffelse anbefales.”
 
Sanne Mendel, Lektørudtalelse juli 2017

 
Fem stjerner til Fru Finkelmans dukke, Jeg siger op, Utro og Hvis du glemmer, så husker jeg.
Uddannelsesbladet skrev blandt andet:
 
 
”Temaerne er kendte og formentlig væsentlige for de fleste: liv, død, kærlighed, arbejde, familie med mere. Det enkle og mundrette sprog gør, at de fire bøger kan læses af unge og voksne med begrænset ordforråd og uden de helt store læseerfaringer. Ingen af forfatterne falder i den værste faldgrube, når det gælder om at skrive relevant frilæsning til specialundervisning – det vil sige barnligt pusse-nusse-sprog og handling.”
 
 
”Til anbefaling af disse bøger hører også selve formatet Layout, sidetal og typografi understreger oplevelsen af Frilæsning.” ”For godt 100 kroner plus porto er det således muligt at købe en god bid mættende frilæsning.”
 
 
Marianne Bindslev, Uddannelsesbladet nr 8-2017

 

 

 

 

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i http://spfappsandbooks.dk/

Du kan gå til e-bogen
her

 

 

 
 
Forfatter (e): Ulla Graumann, ill. Anette Tonnesen
ISBN: 978 87 7177 117 6

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
61 sider
Udg. dato:
15. jun. 2017

ISBN:
9788771771176
Fag: FVU dansk Niveau: 9. klasse Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
102 , 50 kr.
82 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms