IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
98 , 00 kr.
122 , 50 kr.
Farligt møde

Farligt møde

manden fra Rusland

Det hele starter med et indbrud, hvor Kaspers far får stjålet sin nye GPS. Senere bliver en pige kørt ned af en biltyv på flugt fra politiet. Umiddelbart har de to ting ikke noget med hinanden at gøre – og så alligevel.

Kasper får nogle gode billeder af ulykken på sin mobiltelefon, og han har billeder af indbrudstyven fra overvågningskameraet i garagen. Billederne bringer både politiet, Kasper, Hassan, Nadia og Maria på sporet af gerningsmanden, som viser sig at være en hårdkogt gangster.

Bogen er indholdsmæssigt og sprogligt relevant for unge læsere ikke mindst på grund af det autentiske sprog. Selve historien er skrevet fra 3 vinkler: de fire unge mennesker, politibetjenten og gerningsmanden med berøring til den russiske mafia og ”De grå ulve” – det russiske politis elitekorps.

Krimilet er en serie lette romaner med alle genrens ingredienser til alle, der elsker et godt gys og nervepirrende spænding.

Se opslag fra en Krimi-let-bog

 
 
 

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"Gedigen letlæst krimi for læsesvage unge og voksne. Korte kapitler med mundret letlæst sprog. De mange vinkler gør historien spændende og autentisk at læse."

Pia Boisen Michelsen, Lektørudtalelse (08/40) 2 737 017 9 (A)


 


Forfatter(e): Jakob Scheuer
ISBN: 978 87 7607 409 8

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
120 sider
Udg. dato:
17. jun. 2008

ISBN:
9788776074098
Fag: FVU dansk Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
122 , 50 kr.
98 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms