IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
98 , 00 kr.
122 , 50 kr.
Farlige gader

Farlige gader

Byen er plaget af mange gaderøverier. Hassan og Kasper kommer tilfældigt på sporet af røverne. De to drenge har tidligere været på forbryderjagt i bogen ”Farlig fest”. Det har givet Kasper blod på tanden, så han får overtalt Hassan til at hjælpe med at afsløre banden. --AND--lt;br />
De to drenge følger et spor, der fører til en hashklub og lige i armene på Black Cobra. Black Cobra er byens voksne hårde kriminelle. Bogen er spændende, handlingsmættet og absolut relevant til unge læsere ikke mindst på grund af det autentiske sprog.

Krimilet er en serie lette romaner med alle genrens ingredienser til alle, der elsker et godt gys og nervepirrende spænding.

Se opslag fra en Krimi-let-bog

 

 

  
 

Dansk Audiologopædi skrev blandt andet:

"Bogen er handlingsmættet, spændende og aktuel. Sproget er jargonpræget og tillempet unges talesprog."

Natasha Epstein, Dansk Audiologopædi nr 4-2007


Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"I et enkelt og klart sprog tegner Jakob Scheuer personer og miljø i bogen." "En velkomponeret og handlingsmættet krimi, som skildrer unge i hverdagen." "Bogen er nem at læse og uden store reflektioner. Og kapitlerne er som scener i en film. Anbefales til de unges læse-let-hylde på børne- og skolebibliotekerne."

Helle Andersen, Lektørudtalelse (07/44) 2 691 684 4 (BS)


Folkeskolen skrev blandt andet:

"Velegnet til udskolingen." "Det er en fin fortælling med flere forskellige fortællere, der hver har sin intention og sin stemme i bogen. Vi følger blandt andre de to hovedpersoner, en af overfaldsmændene, lederen af hashklubben og en politibetjent. Læserens interesse fastholdes af både den overordnede handling og udviklingen i hver enkelt persons projekt."

Anne Katrine Rask, Folkeskolen 31. januar 2008

 


Forfatter(e): Jakob Scheuer
ISBN: 978 87 7607 350 3

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
96 sider
Udg. dato:
14. aug. 2007

ISBN:
9788776073503
Fag: FVU dansk Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
122 , 50 kr.
98 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms