IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
78 , 00 kr.
97 , 50 kr.
Er Naja alene?

Er Naja alene?

Naja vågner i en park. Hun ligger på græsset lige ved siden af en busk. Hvad er der sket? Hvor er hun? Hvorfor ligger hun her? Hun tænker. Og husker lidt. Og lidt mere. Naja husker en mand. En fremmed mand. Hun kunne ikke lide ham. Hun prøvede at komme væk fra ham, men han holdt fast i hende.

Målgruppe:
Unge og voksne tosprogede, læsesvage børn og unge i folkeskolen samt voksne læsesvage. 

Se opslag fra en gul læseværkstedsbog

Om Læseværkstedet

Danskuddannelse 1, 2 og 3

De fem læseniveauer

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen
her
 

 

Folkeskolen skrev:

"I serien "Læseværkstedet" udgives bøger til unge og voksne med læseproblemer. Bøgerne er indtalt på lydbånd, så det er muligt at læse dem med båndstøtte (bog plus bånd).

"Er Naja alene?" handler om en ung pige, der bliver voldtaget. Det er lidt af en gyser, da voldtægtsmanden efterfølgende udsætter hende for chikane. Det får den kvindelige hovedperson til at bryde sammen.

Beskrivelsen af, hvordan den kvindelige hovedperson selv prøver at klare følgerne af voldtægten ved ikke at fortælle om det til ret mange, virker realistisk. Gyserelementet med en pige, der udsættes for mystiske telefonopringninger og listende trin på trappen, virker knap så realistisk, men det får læseren til at flyve igennem bogen.

Bogen anbefales til målgruppen."

Folkeskolen nr 48/2001

 

 


Forfatter(e): Helle Helmersen
ISBN: 87 7399 735 8

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
80 sider
Udg. dato:
06. jul. 2001

ISBN:
9788773997352
Fag: FVU dansk Niveau: 9. klasse Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
97 , 50 kr.
78 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms