IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
1.000 , 00 kr.
1.250 , 00 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 08/06/2020
Ekspres, Opgaver og tekster, i-bog, lærerabonnement

Ekspres, Opgaver og tekster, i-bog, lærerabonnement

Den kombinerede opgave- og øvebog til Ekspres supplerer grundbogens emner med grammatiske strukturøvelser samt længere læsetekster.

Ekspres er tiltænkt det kortere introforløb og består af otte emner. Her arbejdes intensivt med ordforrådet gennem de mange fotos. Ekspres grundbogen er inddelt i fire dele: Basis, Emner, Projekter og Grammatik.

Alfabetas i-bog er en digital udgave af den trykte bog, du kender. I-bogen er en alt-i-en-løsning med aktive skrivefelter samt lyd, video, kopiark og interaktive opgaver tilgængelige via links i bogen. I-bogen er stabil, hurtig og nem at bruge på alle platforme.

Dette er et lærerabonnement. Et lærerabonnement åbner i-bogen for alle skolens lærere og gælder et halvt år. Ved udløbet af perioden forlænges abonnementet automatisk med en ny periode ud fra den til enhver tid gældende prisliste, hvis ikke abonnementet opsiges med min. en måneds varsel til udløbet af abonnementsperioden. Når der er købt abonnement, kan alle skolens lærere finde og logge på i-bogen med UNI-login via ibog.alfabetadigital.dk.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
10. mar. 2017

ISBN:
9788763605823
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU3 Forlag: Alfabeta Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
1.250 , 00 kr.
1.000 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms