IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
249 , 00 kr.
311 , 25 kr.
Duet 3

Duet 3

Det skal være sjovt og inspirerende at lære dansk! DUET 3 er et grundbogsmateriale til Danskuddannelse 1, modul 3, som tager udgangspunkt i hverdagen og gør kursisterne aktive og selvhjulpne i læringsprocessen.

Bogen er inddelt i fire kapitler med emnerne mad, indkøb, bolig og arbejde. Den har et indbydende design samt mange fine og farverige illustrationer, som giver masser af stof til samtaler og øvelser. I lærervejledningen er der kopiark og ekstraopgaver til alle fire kapitler samt en modultest, der kan bruges som repetition og til at tjekke, hvor meget kursisterne har lært.

Det primære fokus i såvel grundbog som kopiark er mundtlighed og udtale, men der er også opgaver inden for læsning og skrivning samt enkelte inden for matematik.

DUET 3 består af en grundbog (inkl. lyd) og en lærervejledning.

 

OBS! Desværre er lyd og lærervejledning ikke helt klar til Duet 3 endnu, hvilket vi beklager. Lyden forventes klar senest den 30. januar på alfabetadigital.dk.

Du finder de første kopiark til gratis download her. Den endelige lærervejledning med kopiark og modultest forventes klar til salg ultimo februar.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
136 sider
Udg. dato:
15. jan. 2018

ISBN:
9788763604819
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU1 Forlag: Alfabeta Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
311 , 25 kr.
249 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms