DU 1 - modul 6 (5)
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Serie
5 første emner, 5 emner og 5 nye emner er alle til Danskuddannelse 2 modul 1-4. I alle tre bøger arbejdes der med emnebaseret projektarbejde. Emnern...

5 første emner, 5 emner og 5 nye emner er alle til Danskuddannelse 2 modul 1-4.

I alle tre bøger arbejdes der med emnebaseret projektarbejde. Emnerne er:

mig, rutner, hjemland, sprogskole, venner, familie, rejser, uddannelse, arbejde, bolig, , hverdag, lokalområde, sundhed, fester og miljø.

Serie
Kompas henvender sig til DU 1, modul 4-6.  Kompas er et taskbaseret, energisk og fleksibelt grundbogsmateriale med en bred vifte af forskellige aktiv...

Kompas henvender sig til DU 1, modul 4-6. 

Kompas er et taskbaseret, energisk og fleksibelt grundbogsmateriale med en bred vifte af forskellige aktivitetstyper, så kursisterne får trænet både at lytte, læse, tale og skrive. De kommunikative opgaver lægger op til, at kursisterne får brugt deres sprog i en meningsfuld kontekst, som inddrager deres erfaringer og opfordrer til tværkulturelle sammenligninger. Bogen indeholder desuden projektforløb, som giver mulighed for aktiviteter uden for klasseværelset.

Kompas består af en grundbog samt en cd med lydfiler, som kan høres gratis på alfabetadigital.dk

Serie
"Læsebasen" er en serie, der består af bøgerne Læsebasen og Læs.  Serien henvender sig til Danskuddannelse 1-kursister og til Danskuddannelse 2-...

"Læsebasen" er en serie, der består af bøgerne Læsebasen og Læs. 

Serien henvender sig til Danskuddannelse 1-kursister og til Danskuddannelse 2-kursister med læsevanskeligheder. Materialet vil ligeledes være velegnet til ordblinde og til FVU-kursister på trin 1.

I Læsebasen  er til voksne, der skal lære at læse. Fokus er på afkodning og fonologisk opmærksomhed, hvor kursisterne lærer om sprogets enkeltlyde og sammenhænge mellem bogstav og lyd.

Læs er en samling læsetekster med tilhørende opgaver og henvender sig til voksne, der har den basale afkodning på plads, men mangler at få gjort læsningen flydende.

 

Sider