IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
1.000 , 00 kr.
1.250 , 00 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 07/13/2020
Det lyder godt, i-bog, lærerabonnement

Det lyder godt, i-bog, lærerabonnement

Det lyder godt er en anderledes udtalebog, der i 25 korte lektioner gør udtaleundervisningen både let og spændende.

I Det lyder godt er de vigtigste elementer i dansk udtale organiseret på en måde, der giver udtalearbejdet retning og struktur. Der er artikulationstips til alle enkeltlyde og problemlyde behandles indgående. Desuden præsenteres fænomener som længe og stød og der gives tommelfingerregler for forholdet mellem skift og lyd.

Hver lektion har sit eget fokus og kan gennemføres på 15-20 minutter. Alle bogens udtaleøvelser er helt almindelige talesprogsvendinger, der kan bruges direkte ude i virkeligheden.

Alfabetas i-bog er en digital udgave af den trykte bog, du kender. I-bogen er en alt-i-en-løsning med aktive skrivefelter samt lyd, video, kopiark og interaktive opgaver tilgængelige via links i bogen. I-bogen er stabil, hurtig og nem at bruge på alle platforme.

 Dette er et lærerabonnement. Et lærerabonnement åbner i-bogen for alle skolens lærere og gælder et halvt år. Ved udløbet af perioden forlænges abonnementet automatisk med en ny periode ud fra den til enhver tid gældende prisliste, hvis ikke abonnementet opsiges med min. en måneds varsel til udløbet af abonnementsperioden. Når der er købt abonnement, kan alle skolens lærere finde og logge på i-bogen med UNI-login via ibog.alfabetadigital.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
05. apr. 2017

ISBN:
9788763605885
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU3 Forlag: Alfabeta Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
1.250 , 00 kr.
1.000 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms