IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alfabetaforlag.dk/
98 , 00 kr.
122 , 50 kr.
Det er skide uretfærdigt

Det er skide uretfærdigt

to noveller

Denne Krimi-let indeholder to historier om det uventede, det forfærdelige og det uretfærdige.

Den første handler om to veninder, deres ærkefjende, Britt, en kæreste, der skaber ridser i venskabet og en far med en dyster hemmelighed. På en weekendtur sker det forfærdelige. Den ene af pigerne dør. Hvordan kommer man videre, når ens bedste veninde er blevet myrdet? Tøjdyret, Garfield, spiller en stor rolle i forløbet.

Alle er flinke i Søborg. Det synes manden, der står foran Fakta og sælger Hus Forbi. Han er en rar og venlig mand, men Sofie ønsker ham langt væk. Den hjemløse er nemlig hendes far, og hvor fedt er det lige, at veninderne opdager det? Hun er ikke den eneste, der gerne vil skjule sandheden, for det er alligevel ikke alle, der er flinke i Søborg. Røverier og overfald skaber mistro og utryghed.

Snyd, bedrag, intriger og mord er bare nogle af ingredienserne i Krimilet serien. Helte, skurke og menigmænd optræder i bøgerne, der er skrevet i et letflydende sprog. Emnerne er nutidige og aktuelle eller hentet fra Danmarks historie.

1. udgave 2014

Se opslag

De fem læseniveauer
 

 
 

Sjov for børn skrev blandt andet:

”Special Pædagogisk Forlag har med Vibeke Marx ved roret taget fat på krimigenren formidlet i læs-let udgave for tweens og unge læsere, der har brug for spændende fortællinger skrevet i et enkelt sprog. Serien Krimi-let er således velegnet til læselystne med brug for relativt nemme tekster, der alligevel har indhold og en vis tyngde.”

”Det er skide uretfærdigt” er et fint input til unge, der trænger til lidt mere lettilgængelig litteratur, der alligevel har noget på hjertet.

Nønne Lønne Votborg, Sjov for børn marts 2014
 

Lektør udtalelsen lød blandt andet:

”En velskrevet, letlæst udgivelse for læsesvage unge fra ca. 14 år, indeholdende to dystre noveller om det uventede og uretfærdige.”

Merete Trap, Lektørudtalelse (14/14) 5 098 282 3 (BS)


 

 

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her

Forfatter(e): Vibeke Marx
ISBN: 978 87 7607 811 9

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
60 sider
Udg. dato:
24. feb. 2014

ISBN:
9788776078119
Fag: FVU dansk Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
122 , 50 kr.
98 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms