IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
100 , 00 kr.
125 , 00 kr.
Det er skide uretfærdigt

Det er skide uretfærdigt

Dette er en flergangsbog til danskundervisningen på FVU.

Om serien
Krimi-let er en serie lette romaner med alle genrens ingredienser – til alle der elsker et godt gys og nervepirrende spænding.

Snyd, bedrag, intriger og mord er bare nogle af temaerne i Krimi-let-serien. Helte, skurke og menigmænd optræder i bøgerne, der er skrevet i et letflydende sprog. Emnerne er nutidige og aktuelle eller hentet fra Danmarks historie.

Indhold
Denne Krimi-let-bog indeholder to historier om det uventede, det forfærdelige og det uretfærdige.

Garfield
Den første novelle handler om to veninder, deres ærkefjende, Britt, en kæreste, der skaber ridser i venskabet og en far med en dyster hemmelighed. På en weekendtur sker det forfærdelige. Den ene af pigerne dør. Hvordan kommer man videre, når ens bedste veninde er blevet myrdet? Tøjdyret, Garfield, spiller en stor rolle i forløbet.

Alle er flinke i Søborg
Alle er flinke i Søborg. Det synes manden, der står foran Fakta og sælger Hus Forbi. Han er en rar og venlig mand, men Sofie ønsker ham langt væk. Den hjemløse er nemlig hendes far, og hvor fedt er det lige, at veninderne opdager det? Hun er ikke den eneste, der gerne vil skjule sandheden, for det er alligevel ikke alle, der er flinke i Søborg. Røverier og overfald skaber mistro og utryghed.

Downloads
Læs uddrag
De fem læseniveauer

Læs mere >

< Læs mindre

  ”En velskrevet, letlæst udgivelse for læsesvage unge fra ca. 14 år, indeholdende to dystre noveller om det uventede og uretfærdige.”
  Lektørudtalelse
  På lager
  60 sider
  Udg. dato:
  24. feb. 2014

  ISBN:
  9788776078119
  Fag: FVU dansk Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  125 , 00 kr.
  100 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”En velskrevet, letlæst udgivelse for læsesvage unge fra ca. 14 år, indeholdende to dystre noveller om det uventede og uretfærdige.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe