IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
245 , 00 kr.
306 , 25 kr.
Dansk-hindi, hindi-dansk ordbog

Dansk-hindi, hindi-dansk ordbog

Dette er en flergangsbog, der henvender sig til danskundervisningen på sprogskolerne.

Tilgang
Ordbøgerne er udviklet til brug i danskundervisningen på sprogskoler og til generel sprogtilegnelse for nye borgere i Danmark.

Ordlisterne er udarbejdet med afsæt i ordlister fra Dansk Flygtningehjælp. Der er forklaringer på de danske ords forskellige betydninger med mange eksempler, og ordbøgerne har særligt fokus på det sprog, som er nødvendigt for at kunne skabe sig i hverdag i Danmark.

Med disse ordbøger kan kvaliteten i danskundervisningen øges, idet timerne i klassen kan koncentreres om undervisningen og ikke sinkes af omstændelige ordforklaringer.

Indhold
Dansk-hindi, hindi-dansk ordbog indeholder ca. 20.000 ord og udtryk, som er udvalgt med henblik på at dække det talte dagligsprog.

Alle hindi-ækvivalenter i ordbogen er translittereret efter et translitterationsskema, så man uden besvær kan gå fra det translittererede til ordet skrevet i Devanagari-alfabetet.

Ordbogen indeholder ikke lydskrift.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
365 sider
Udg. dato:
24. maj 2004

ISBN:
9788776070380
Fag: FVU dansk Forlag: Akademisk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
306 , 25 kr.
245 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

Alfabeta forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor.

v2.27.3