IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
Bliv forfatter hos Alfabeta Forlag

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Du er velkommen til at sende dit bogforslag til Alfabeta Forlag . Du skal huske både at sende en synopsis, dit cv, en disposition eller en detaljeret indholdsfortegnelse og evt. et prøvekapitel. Hvis du indsender et helt manuskript, skal det indsendes i papirform. Når forslaget er modtaget, sender vi dig en kvittering inden for et par dage. Redaktionen vil i løbet af fem-syv uger tage stilling til en evt. udgivelse. Du vil herefter modtage vores svar. Send dit bogforslag til: hlm@alfabetaforlag.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Bag om Alfabeta forlag


Alfabeta udgiver undervisningsmaterialer til de to store hovedområder: dansk som andetsprog og dansk til 9. og 10. klasse på AVU. 

Alfabeta er et mindre forlag, hvor vi og vores forfattere udvikler materialerne i nært samarbejde med lærere/undervisere og kursister. Vi ser det som en styrke at repræsentere flere forskellige pædagogiske retninger inden for sprogundervisningen. På Alfabeta sigter vi desuden mod at kunne tilbyde materialer til alle moduler på sprogskolerne, til alle trin på FVU og til alle niveauer på AVU. Det er med andre ord vores mål, at enhver underviser og enhver kursist inden for vores målgrupper skal kunne finde støtte og inspiration i fagligt og pædagogisk gennemtænkte undervisningsmaterialer. 

Har du et godt forslag til et undervisningsmateriale inden for disse områder, hører vi altid gerne fra dig.


Mød vores redaktion her

Læs mere >

< Læs mindre