IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alfabetaforlag.dk/
Bag om Alfabeta forlag

Velkommen til Alfabeta


Alfabeta er et forlag, der udgiver undervisningsmaterialer primært til fagene dansk som andetsprog og dansk til 9. og 10. klasse på AVU.  

Hos Alfabeta finder du undervisningsmaterialer til brug på sprogskolens tre uddannelser: DU1, DU2 og DU3 samt til selvstudie. Vi tilbyder desuden materialer til voksenuddannelserne i dansk på AVU, FVU, Basis, HF samt til ordblindeundervisningen. Du finder også enkelte materialer til matematik på FVU.

Find det undervisningsmateriale du leder efter ved at klikke på fanen "Titler" i topmenuen og vælg derefter din målgruppe.

På Alfabeta udvikler vi og vores forfattere materialer i nært samarbejde med erfarne undervisere. Vi ser det som en styrke at repræsentere flere forskellige pædagogiske retninger inden for sprogundervisningen. Desuden sigter vi mod at kunne tilbyde materialer til alle moduler på sprogskolerne, til alle trin på FVU og til alle niveauer på AVU. Det er med andre ord vores mål, at enhver underviser og kursist inden for vores målgruppe skal kunne finde støtte og inspiration i fagligt og pædagogisk gennemtænkte undervisningsmaterialer. 

Har du et godt forslag til et undervisningsmateriale inden for disse områder, hører vi altid gerne fra dig.

Mød vores redaktion her

Læs mere >

< Læs mindre

Del af Egmont

Egmont er en af Nordens førende mediekoncerner. Vi står bag film, tv, biografer, magasiner, bøger, streaming tjenester, undervisningsmaterialer, spilkonsoller og en række digitale communities, apps og spil. Hvert år giver vi en del af vores overskud til børn og unge, der har brug for hjælp i livet.

Læs om Egmont her

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

Alfabeta forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor.

v2.27.3