Alle titler (32)
Tilpas udvalg
Vælg kategori

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Serie
5 første emner, 5 emner og 5 nye emner er alle til Danskuddannelse 2 modul 1-4. I alle tre bøger arbejdes der med emnebaseret projektarbejde. Emnern...

5 første emner, 5 emner og 5 nye emner er alle til Danskuddannelse 2 modul 1-4.

I alle tre bøger arbejdes der med emnebaseret projektarbejde. Emnerne er:

mig, rutner, hjemland, sprogskole, venner, familie, rejser, uddannelse, arbejde, bolig, , hverdag, lokalområde, sundhed, fester og miljø.

Serie
En flygtning eller familiesammenført i virksomhedspraktik har brug for sproghjælp. Branchedansk er den nødvendige sprogbro, som hjælper praktikant...

En flygtning eller familiesammenført i virksomhedspraktik har brug for sproghjælp. Branchedansk er den nødvendige sprogbro, som hjælper praktikanten og praktikstedet med at forstå hinanden og dermed sikre et vellykket praktikophold. I Branchedansk lærer praktikanten at kunne modtage instruktioner på dansk, bede om hjælp og smalltalke med kollagerne i pauserne

 

Serie
Fokus 1 er et grundbogsmateriale til begynderundervisningen i dansk som andetsprog for voksne. Materialet er beregnet til modul 1 på Danskuddannelse ...

Fokus 1 er et grundbogsmateriale til begynderundervisningen i dansk som andetsprog for voksne. Materialet er beregnet til modul 1 på Danskuddannelse 2 og til første halvdel af forløbet på den arbejdsmarkedsrettede danskundervisning, idet bogen også fokuserer på arbejds- og uddannelsesrelateret indhold og sprog.

Det overordnede mål med materialet er, at kursisterne opbygger så bred en kommunikativ kompetence som muligt, samtidig med at de opnår begyndende indsigt i danske kultur- og samfundsforhold.

Til materialet er der udviklet et website, som giver kursisterne masser af ekstra input. Her kan de arbejde selvstændigt og i eget tempo.  Websitet understøtter arbejdet med grundbogen i klassen og giver mulighed for differentiering og en mere fleksibel sprogundervisning.

Fokus 1 er inddelt i 6 kapitler med emnerne:

 • Introdansk
 • Arbejde
 • Bolig
 • Familie
 • Dagligdag
 • Skole og arbejdsdag
Serie
Intro henvender sig til alle (alfabetiserede) begyndere på sprogcentrenes DU2 og DU3, selvstuderende og andre med behov for at arbejde med dansk på ...

Intro henvender sig til alle (alfabetiserede) begyndere på sprogcentrenes DU2 og DU3, selvstuderende og andre med behov for at arbejde med dansk på begynderniveau.

Materialet er designet speciel til individuelt brug og til selvstudium. Dermed imødekommer det problemer med løbende optag på sprogskolerne og problemer med variation i indlæringshastighed.

Materialet består af ni kapitler og er ikke kronologisk opbygget, så man kan frit plukke i emne- og opgavetyper efter behov.

Intro er taskbaseret og indeholder overvejende kommunikative opgaver, men også mere traditionelle opgavetyper.

En stor del af opgaverne har facit indtalt på CD, så kursisten selv kan tjekke, om en opgave er rigtigt besvaret og samtidig høre udtalen af ord og sætninger. På CD'en er der desuden indtalt alfabetet, tal, ordenstal, måneder og ugedage.

Serie
"Læsebasen" er en serie, der består af bøgerne Læsebasen og Læs.  Serien henvender sig til Danskuddannelse 1-kursister og til Danskuddannelse 2-...

"Læsebasen" er en serie, der består af bøgerne Læsebasen og Læs. 

Serien henvender sig til Danskuddannelse 1-kursister og til Danskuddannelse 2-kursister med læsevanskeligheder. Materialet vil ligeledes være velegnet til ordblinde og til FVU-kursister på trin 1.

I Læsebasen  er til voksne, der skal lære at læse. Fokus er på afkodning og fonologisk opmærksomhed, hvor kursisterne lærer om sprogets enkeltlyde og sammenhænge mellem bogstav og lyd.

Læs er en samling læsetekster med tilhørende opgaver og henvender sig til voksne, der har den basale afkodning på plads, men mangler at få gjort læsningen flydende.

 

Serie
Zoom er et komplet materiale, der i 10 kapitler kommer hele vejen rundt om sprogtilegnelses-disciplinerne. Materialet indeholder blandt andet: Masser...

Zoom er et komplet materiale, der i 10 kapitler kommer hele vejen rundt om sprogtilegnelses-disciplinerne. Materialet indeholder blandt andet:

 • Masser af spændende opgaver, der lægger op til par-arbejde med fokus på mundtlighed.
 • En kort roman, “Kæreste - nej tak”, med tilhørende opgaver. Følger gratis med grundbogen.
 • Hjemmeside zoom.alfabetaforlag.dk med indtalte dialoger fra filmene, lytteopgaver, den indtalte roman samt opgaver til romanen.
 • Lærer-dvd med 10 korte film.

Zoom tager højde for den udfordring, lærerne står over for med løbende optag og heterogene klasser. Med Zoom kan der laves differentieret undervisning med ét grundbogsmateriale. Hvert kapitel har sin dobbeltgænger på et højere niveau, og kursister med forskellig progression kan derfor tilgodeses på samme tid.

Zoom kan bruges på tre forskellige måder alt efter klassesammensætningen:

 • Homogene hold: Progressivt fra start til slut på det basale niveau og derefter det højere niveau.
 • Heterogene hold: Differentieret, så alle gennemgår det basale, mens der kan suppleres med sværere opgaver til hurtige kursister.
 • Løbende optag: Parallelt, så nye kursister laver de basale opgaver, samtidig med at resten af klassen arbejder på et højere niveau.

Sider