IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.alfabetaforlag.dk/
179 , 00 kr.
223 , 75 kr.
At skrive

At skrive

Tekstsammenhæng og argumentation

Med At skrive foreligger der nu en moderne skrivebog til undervisningen i dansk som andetsprog. Bogen er fyldt med opgaver, som øver kursisterne i at forbedre og variere deres skriftsprog og opbygge en sammenhængende og argumenterende tekst. Ingen skrivning uden læsning, så bogen rummer også mange læsetekster med tilhørende læseforståelsesspørgsmål.

At skrive falder i 2 dele:

Del 1 har fokus på forbinderord og kohæsion; dvs. at der arbejdes med de delelementer, der er n-o-dvendige for at skabe sammenhæng imellem forskellige dele i en tekst. Her lærer kursisterne, hvordan forbinderord kan bruges til argumentation, uddybning, eksemplificering, logisk følge, konklusion m.v. 

Del 2 har fokus på selve skriveprocessen og indeholder en trin-for-trin gennemgang af, hvordan man kan opbygge en sammenhængende argumenterende tekst og skabe en rød tråd. Her lærer kursisterne at strukturere deres tekster, argumentere for deres synspunkter og at uddybe og konkludere.Bag i bogen finder man det praktiske hæfte, Skriveguiden, hvor oversigter med eksempler på nyttige udtryk og vendinger samt eksemplariske modeltekster står sammen med en stribe gode råd til selve skriveprocessen.

At skrive henvender sig til kursister på modul 4 og 5 på Danskuddannelse 3, og kursisterne kommer til at arbejde med de elementer, der er nødvendige for at bestå Prøve i Dansk 3. Men bogenkan også anvendes på højskoler, på VUC, FVU, i folkeskolen og andre steder i undervisningssystemet, hvor der arbejdes praktisk med opbygning af argumenterende tekster.Bogen er velegnet til klasseundervisning, - men kan også benyttes til selvstudium, da der findes en rettenøgle/facitliste her på siden.

Læs mere >

< Læs mindre

Engangsbog
På lager
88 sider
Udg. dato:
27. jul. 2016

ISBN:
9788763604185
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU3 Forlag: Alfabeta
223 , 75 kr.
179 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Downloads