IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.alfabetaforlag.dk/
Rødt & hvidt

Rødt & hvidt

Rødt og Hvidt er et komplet grundkursus i dansk for udlændinge og afspejler den store variationsbredde som faget dansk for udlændinge gennem de senere år har opnået.

Systemet præsenterer ikke bare én, men mange tilgange til det danske sprog, herunder tekster, dialoger, automatiseringsøvelser, grammatik, rytmemønster og ordlister.

I systemet lægges der vægt på at samtlige bøger giver oplysninger om facts, forestillinger, tankegange og vaner der er typiske for Danmark og danskerne. Der er lagt vægt på at de skal handle om en bid af dansk virkelighed.

Hvert sæt består af:

  • tekstbog
  • øvebog
  • lydbånd

Tekstbogen indeholder 25 lektioner, lærervejledning og lydskriftnøgle. Systemet består af:

I familien
af René Mark Nielsen, Dorte Nielsen og Ole Stig Andersen

I denne bog er der valgt en virkelig, dansk familie der på en gang er meget typisk og meget speciel, meget virkelig og meget symbolsk: kongefamilien. I forbindelse med teksterne findes forskelligt petit-stof, især ordsprog og talemåder.

I byen
af René Mark Nielsen, Dorte Nielsen, Kirsten Toft og Iver S. Fischer

I denne bog behandles temaet byen ud fra forskellige synsvinkler som det sted hvor man bor og handler, forlyster sig, finder oplevelser og mødes. Historierne omhandler virkelige personer.

Til tiden
af René Mark Nielsen, Dorte Nielsen og Mette Sandal

I denne bog behandles temaet tiden ud fra forskellige synsvinkler, fx arbejdstid, fritid, historiske tider, menneskets forskellige aldre og højtider. Teksterne spænder over forskellige genrer, fx biografier, dagbladsreportager, ugebladsstof osv.

Læs mere >

< Læs mindre