IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.alfabetaforlag.dk/
Mosaik

Mosaik

Mosaik er et taskbaseret undervisningssystem for voksne begyndere i dansk som andetsprog på DU2, modul 2-3, og DU3, modul 1-2. Materialets overordnede mål er, at kursisterne opbygger så bred en kommunikativ kompetence som muligt samtidig med, at de får indsigt i danske kultur og samfundsforhold.

Mosaik består af to grundbøger, der begge er tasksbaserede. Materialet er udviklet med det in mente, at sprogtilegnelse er socialt motiveret og udvikles gennem eksperimenterende brug. Derfor er Mosaik udformet, så kursisterne allerede fra første lektion indgår i meningsfuld kommunikation parvis eller i små grupper. At løse opgaver i fællesskab afføder et reelt kommunikationsbehov, som gør samtalen meningsfuld og autentisk.

Mosaiks rummer et hav af aktiviteter, der sikre en differentieret og spændende undervisning, blandt andet kan nævnes; kategorisering, matching, odd-one-out, puslespil, interview, dictogloss, ordbogsopgaver og meget mere. Bøgernes aktiviteter fremmer således både den automatiserede og den kreative anvendelse af sproget, samt søger at gøre kursisterne opmærksomme på sprogets struktur.

Til materialet hører også en udførlig lærervejledning.

Læs mere >

< Læs mindre

Titler fra samme Serie

Downloads