IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.alfabetaforlag.dk/
53 , 75 kr.
43 , 00 kr.
Karen Blixen

Karen Blixen

"Karen Blixen er en af Danmarks mest berømte forfattere. Men hun levede også et dramatisk liv med store skuffelser, passioner og sygdom. hun flyttede til Afrika for at drive en kaffefarm med sin mand og mødte her sin store kærlighed. Karen Blixen måtte kæmpe for sit liv og sin identitet, og hun betalte en høj pris for sin berømmelse."

 

Karen Blixen er en mini-roman i Alfabetas blå romanserie om historiske personer. Romanerne giver et spændende indblik i særlige historiske epoker i danmarkshistorien.

 

Romanen er indtalt og lydfilerne kan downloades gratis her på hjemmesiden.

Læs mere >

< Læs mindre

Flergangsbog
Ikke på lager
72 sider
Udg. dato:
19. apr. 2013

ISBN:
9788763603133
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Alfabeta
53 , 75 kr.
43 , 00 kr.
Normal pris
107 , 50 kr.
86 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Uddannelsesbladet
Feltgruppe
”Via et følelsesfuldt og billedrigt sprog formidles hendes liv og de følelser og stemninger, hun formodentlig havde gennem et liv båret af drømmen om Afrika, den drøm, som hun ikke var i stand til at leve igennem. Det er tiden i Afrika, der fylder mest, og bogen slutter, hvor hendes forfatterkarriere efter hendes tilbagevenden til Rungstedlund tager fart. Det er et meget smukt portræt og en fin lille bog for målgruppen, som kan give mod på at få mere at vide om den mærkværdige kvindeskikkelse. […] Et godt og kvalificeret materiale til læseundervisningen, som også er velegnet til frilæsning, og derfor er relevant for folkebibliotekernes voksne læselethylder.”
DBC
Feltgruppe