IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.alfabetaforlag.dk/
218 , 00 kr.
272 , 50 kr.
Grammatik i brug

Grammatik i brug

Her er bogen, der med en sand guldgrube af ideer, fif og gode forklaringsmodeller er udarbejdet, så den tilgodeser det daglige arbejde med grammatik i danskundervisningen på DU2 og DU3, indtil kursisterne har fået et solidt grammatisk grundlag.

--AND--lt;p>Grammatik i brug består af en opgavebog med både mundtlige og skriftlige øvelser samt et grammatikhæfte (som sidder bag i bogen) med gennemgang og forklaring af almene centrale grammatiske emner. Grammatikhæftet kan bruges som en decideret opslagsgrammatik, men skal også inddrages i undervisningen.

Grammatik i brug består af et væld af forskellige opgavetyper, der danner et varieret og spændende grundlag for grammatikindlæring. Vel at mærke en funktionel grammatik, hvor kursisterne lærer grammatikken ved at se den i brug.

Materialet indeholder øvelser på to niveauer, et niveau til introduktion eller repetition af et grammatisk emne, og et niveau med sværere opgaver.
Inden for hvert kapitel er der en progression, der går fra bevidstgørelse til mere frie og selvstændige øvelser. Kapitlerne behøver dog ikke at gennemgås i kronologisk rækkefølge. Hvert kapitel afsluttes med en test udarbejdet for at tilskynde kursisten til refleksion over arbejdet med det aktuelle grammatiske forløb.

Ordforrådet i øvelserne tager udgangspunkt i dagligdags ordforråd, så øvelserne bliver nærværende og reelt træner et anvendeligt og brugbart dansk.

Rettenøgle kan hentes under downloads her på siden.

Læs mere >

< Læs mindre

Engangsbog
På lager
128 sider
Udg. dato:
30. aug. 2010

ISBN:
9788763602655
Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU2 Forlag: Alfabeta Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
272 , 50 kr.
218 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Grammatik i brug

    Feltgruppe