IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.alfabetaforlag.dk/
DU 2 - modul 1

Alfabetas grammatik
Hvert hæfte indeholder øvelser inden for den grundlæggende danske grammatik, udformet sådan, at de svarer til kravene for danskuddannelsernes moduler.

Se titlerne

 

Dansk grammatik-hjul
Man drejer på hjulet - finder verbet og ser på skemaet hele verbets bøjning. Det er en nem, sjov og meget overskuelig måde at øve eller finde verberne på.

SE HJULET 

 

5 første emner
5 første emner er i familie med de to tidligere udgivelser: “5 emner” og “5 nye emner”. De fem emner er: “Mig”, “Rutiner”, “Hjemland, “Sprogskole”, og “Venner”.

Se bogen

 

Det lyder godt
Bogens fokus er på dansk tonegang, tryk, rytme, reduktion og assimilation, men selvfølgelig behandles alle enkeltlyde også.

Se titlerne

 

Fokus 1
Fokus 1 er et grundbogsmateriale til begynderundervisningen i dansk som andetsprog for voksne.

Se titlerne

 

Zoom
Zoom er et visuelt og komplet materiale, der i 10 kapitler kommer hele vejen rundt om sprogtilegnelses-disciplinerne og de grundlæggende færdigheder.

Se titlerne

 

Intro
Intro henvender sig til alle (alfabetiserede) begyndere, kursister på sprogcentrenes DU2 og DU3, selvstuderende og andre med behov for at arbejde med dansk på begynderniveau.

Se titlerne

 

Læs og læsebasen
Læs bygger på den nyeste læseforskning og består af en samling læsetekster med tilhørende opgaver.

Se titlerne

 

Mosaik
Mosaik lægger op til en kommunikativt orienteret undervisning. Det vil sige, at undervisningen planlægges tematisk i forløb med kommunikative opgaver.

Se titlerne

 

Super G
Til dig, der synes, at grammatik er svært. Du går måske på danskuddannelse eller du er dansker og forstår ikke, hvordan grammatik hænger sammen med almindelig sprogbrug.

Se titlerne

 

Taleserie
Hele Taleserie-systemet bygger primært på følgende: Billeder og overheads, gentagelse, par- og gruppearbejde samt emnearbejde.

Se titlerne

 

Læs mere >

< Læs mindre

Få inspiration og viden til din undervisning.
Tilmeld dig Alfabetas nyhedsbrev.

Læs mere >

< Læs mindre