IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.alfabetaforlag.dk/
Bag om Alfabeta forlag

Bag om Alfabeta forlag


Alfabeta udgiver undervisningsmaterialer til de to store hovedområder: dansk som andetsprog og dansk til 9. og 10. klasse på AVU.  

Alfabeta er et mindre forlag, hvor vi og vores forfattere udvikler materialerne i nært samarbejde med lærere/undervisere og kursister. Vi ser det som en styrke at repræsentere flere forskellige pædagogiske retninger inden for sprogundervisningen. På Alfabeta sigter vi desuden mod at kunne tilbyde materialer til alle moduler på sprogskolerne, til alle trin på FVU og til alle niveauer på AVU. Det er med andre ord vores mål, at enhver underviser og enhver kursist inden for vores målgrupper skal kunne finde støtte og inspiration i fagligt og pædagogisk gennemtænkte undervisningsmaterialer. 

Har du et godt forslag til et undervisningsmateriale inden for disse områder, hører vi altid gerne fra dig. Mød vores redaktion her

Læs mere >

< Læs mindre

Del af Egmont

Egmont er en af Nordens førende mediekoncerner. Vi står bag film, tv, biografer, magasiner, bøger, streaming tjenester, undervisningsmaterialer, spilkonsoller og en række digitale communities, apps og spil. Hvert år giver vi en del af vores overskud til børn og unge, der har brug for hjælp i livet.

Læs om Egmont her

Læs mere >

< Læs mindre

Følg os på de sociale medier